Over Lensweb

Na een loopbaan van 11 jaar in de optiekwereld, waarvan de laatste 4 jaar met de zelfstandige optiekzaak en lenzenaanpascentrum Optiek Jeurissen gelegen aan de Dorpsstraat 16 te Kapellen, besloten we onze klanten een extra service te bieden met een online bestelmodule voor contactlenzen via de nieuwe website www.lensweb.be.

We wilden onze klanten alle mogelijke contactlenzen en lensvloeistoffen aanbieden en dit aan scherpe prijzen.  Daarom namen we het ruimer op en maakten publiciteit over gans Vlaanderen om online contactlenzen te bestellen via lensweb.be.  Alles werd goed voorbereid: een website werd gemaakt, publiciteit gepland en in juni 2007 was het zover, we gingen online.

Ondertussen hebben we een zeer ruim klantenbestand van mensen die online bestellen en voor aanpassingen en controle naar de oogarts bij hen in de buurt gaan, en ook een grote groep uit de regio Kapellen die lenzen laten aanmeten en controleren in ons lenzenaanpascentrum aan de Dorpsstraat 16 te Kapellen.

De website was aan vernieuwing toe en in het najaar van 2012 beslisten we te gaan werken aan een nieuwe website die terug helemaal mee is met de huidige tijd en meer mogelijkheden biedt aan onze klanten om efficiënter hun keuze te maken.

In juni 2013 is alles klaar en kunnen we precies 6 jaar na het lanceren van de eerste website van lensweb.be online gaan met onze nieuwe, verbeterde website.

» Klik hier voor meer informatie over onze winkel

Veilig betalen

Bij ons betaalt u veilig en met de volgende methodes.

Contact